Ved du, om man kan tage et bådlån, når man har en opsparing?

Jeg drømmer om at købe en båd, og min kone og jeg har længe haft en opsparing, for at denne drøm en dag kunne blive til virkelighed, men da vi begge er ved at ramme vores bedste alder, kan vi godt se, at vi aldrig får råd til at købe en båd med den beskedne opsparing, vi har, og vi undersøger derfor mulighederne for at tage et bådlån.

Min kone og jeg har dog ikke umiddelbart særlig meget forstand på, hvor vi kan tage et bådlån henne, og det kunne derfor være rart, hvis der sidder nogle derude, som læser det her, og som kan give os nogle gode råd vedrørende et bådlån, for så vil vi da meget gerne høre fra jer.

Det ser ikke lige umiddelbart ud til, at vi kan tage et bådlån i vores bank, og vi overvejer derfor at skifte bank, hvis vi finder en bank, der gerne vil lade os tage et bådlån. Vi har selvfølgelig tænkt os at bruge den opsparing, vi allerede har på at gøre det lidt billigere for os at låne penge til at købe en båd for.

Ved at bruge vores opsparing slipper vi for at tage et kæmpestort og dyrt bådlån, og så kan vi i stedet nøjes med at tage et lån, der er væsentligt mindre, end det ville være, hvis vi ikke havde en opsparing.

Vi har selvfølgelig lavet lidt research, og vi har fundet ud af, at der findes en bank, nemlig Spar Lolland, som tilbyder muligheden for at tage et bådlån, og det ville jo være perfekt for os. Vi ved bare ikke, om vi kan skifte bank, når vi allerede har en opsparing, men det burde vi jo kunne, da vi skal bruge vores opsparing på at betale noget af vores lån tilbage, så vi ikke behøver at låne så mange penge.

Vi har en aftale med banken i næste uge, og det bliver spændende at se, om vi kan skifte bank, når vi altså har den her opsparing, som vi nødig vil miste.

Vi kunne som sagt rigtig godt tænke os at høre, om du har nogle alternativer til, hvor vi ellers kan tage et bådlån henne, og vi skal altså helst kunne betale noget af lånet af med vores opsparing, så vi slipper for at låne flere penge end højst nødvendigt.

Related posts