Hvilken behandling af fodvorter er hurtigst og mest effektiv?

fodvorter

Hjælp, jeg har fået fodvorter! Hvad gør jeg?? Jeg kan godt nok ikke huske, hvornår jeg sidst havde fodvorter, men jeg ved i hvert fald, at det er en hel del år siden, og jeg forstår virkelig ikke, hvordan jeg har anskaffet mig dem denne gang. Uanset hvordan de er kommet, skal de fjernes med det samme, og jeg ville derfor høre, om der er nogle af jer, der kender og kan anbefale en hurtig og effektiv behandling af fodvorter?

Som du nok kan se, er jeg rimelig desperat, da det ikke ligefrem passer til en ung pige som mig at have fodvorter, og da der er fest i weekenden, er det rimelig vigtigt, at jeg finder en effektiv behandling af fodvorter lige NU!

Jeg ved ikke, hvor meget der er sket inden for diverse behandlinger af fodvorter, siden jeg sidst havde fodvorter, da det som sagt er ved at være en hel del år siden, jeg sidst havde dem, så jeg er derfor rimelig lost mht., hvad jeg skal stille op. Skal jeg gå til lægen, skal jeg købe et mirakelmiddel selv og behandle fodvorterne eller hvad?

Related posts