Jeg søger billig telefoni og fibernet til boligforeninger!

Jeg er virkelig stresset over det her: Bestyrelsen har sendt mig på jagt efter billigt fibernet til boligforeninger, og de vil også gerne have billig telefoni smidt oveni, hvis det kan lade sig gøre. Jeg aner ikke noget om nogen af delene, så nu sender jeg dette desperate nødråb!

Hvis du af en eller anden grund skulle vide noget om fibernet til boligforeninger, så må du ikke tøve med straks at skrive til mig. Uanset om du ved noget om priser, udbydere, forskellige systemer, eller hvad det nu kan være, så hører jeg meget gerne fra dig. Det gælder også, hvis du ved noget om billig telefoni, for det kender jeg heller ikke noget til, og jeg skal gerne have et svar parat til på mandag, hvor bestyrelsen igen holder møde.

 

Jeg har forhørt mig forskellige steder allerede, men jeg er desværre kun blevet endnu mere forvirret, for jeg kan godt få tilbud på for eksempel billig telefoni, men hvis jeg samtidig vil have fibernet til boligforeninger til én samlet pris, så kigger de fleste af dem, jeg har snakket med, mærkeligt på mig, som om jeg havde ytret en form for uforskammethed.

 

Det kan selvfølgelig sagtens tænkes, at jeg har formuleret mine spørgsmål og forespørgsler helt forkert, og at det er derfor, at jeg har fået så dårlig respons. Jeg synes selv, at jeg har været meget klar i spyttet, for jeg har jo direkte spurgt mig for om billig telefoni og fibernet til boligforeninger, og begge dele må da være noget, som udbyderne kender til.

 

Jeg kan heller ikke udelukke, at bestyrelsen simpelthen har sendt mig ud på en vild andejagt, ligesom maleren der sender lærlingen ud efter venstrehåndsmaling. Men er det virkelig tilfældet med billig telefoni? Findes det slet ikke? Er jeg helt på vildspor?? Og hvad med fibernet til boligforeninger? Er det bare noget, som bestyrelsen har moret sig med at få mig til at hoppe på?

 

Jeg ved det som sagt ikke, og det er også derfor, at jeg nu ser mig nødsaget til at stille spørgsmålene her. Jeg må derfor gentage, at hvis du, der læser dette, ved bare det mindste om fibernet til boligforeninger eller billig telefoni, så må du meget gerne komme på banen og hjælpe en stakkels desperat mand, der frygter at stå foran sin bestyrelse på mandag uden noget i hånden.

 

Hjælp mig med billig telefoni og fibernet til boligforeninger!

Related posts