Uden billig webhosting til hjemmesiden bliver jeg vanvittig

Hold da op, hvor trænger jeg bare til noget billig webhosting! Jeg er ved at blive vanvittig af at betale overpris for en hjemmeside, der egentlig bare skulle være en fritidsbeskæftigelse.

Det er ikke fordi, at jeg normalt er sådan en, der beklager sig. I dette tilfælde er jeg dog ved at blive helt desperat, for regningerne tårner sig op, og jeg er snart nødt til at lukke hjemmesiden, hvis ikke jeg hurtigt finder billig webhosting eller en anden løsning.

Jeg har allerede prøvet at snakke med min udbyder om problemet, men han henholder sig til kontrakten og mener ikke, at der kan være mere at sige om den sag. Men helt ærligt! Jeg har været en god kunde i mange år, så billig webhosting er vel ikke for meget at forlange, og under alle omstændigheder er jeg nødt til at finde en løsning, uanset hvad han mener.

Det bedste er derfor nok, tror jeg, at finde en anden udbyder, der kan tilbyde betydeligt billigere webhosting end min nuværende udbyder, og efter hvad jeg har hørt fra mine venner, så burde det ikke være umuligt. Der er altid mulighed for at få en god pris, når man begynder at sammenligne de tilbud, der findes på markedet.

Selvfølgelig er dette desperate udråb ikke kun et spørgsmål om min egen frustration. Jeg har også en masse trofaste brugere af min hjemmeside, der ville blive meget skuffede, hvis den skulle lukke, og det er derfor ligeså meget for deres skyld, at jeg nu er ude efter billig webhosting. Jeg føler, at jeg skylder dem det.

Derfor kan jeg kun opfordre mine læsere til straks at henvende sig, hvis de har kendskab til en udbyder, der kan tilbyde billig webhosting, for jeg skal bruge en løsning meget snart – jo før, jo bedre.

Related posts