Skift til billige LED spots og spar penge på el-regningen som mig

Der er ikke noget værre, end når man får sin årsopgørelse fra el-firmaet, og man kan se, at det bliver et dyrt år. Generelt mener jeg ikke, at jeg bruger særlig meget strøm, og jeg har endda flere lamper, der bruger sparepærer, men alligevel får jeg en ekstra regning. Derfor er jeg begyndt at undersøge mulighederne for, at skifte flere af mine lamper, så jeg i stedet kan bruge billige LED spots.

Efterhånden er jeg nok blevet en smule desperat, når det kommer til elforbruget, da jeg mener, at vi betaler alt for meget for det. Derfor går jeg meget op i, hvordan man kan spare på strømmen, og her er de billige LED spots altså et rigtig godt alternativ. Jeg har allerede enkelte lamper, der bruger spots, så dem vil jeg nu udskifte med nogle billigere LED, som jeg har fundet på nettet. Her har jeg også fundet nogle andre billige LED spots, hvor fatningen ligner en normal fatning, hvilket betyder, at jeg kan anvende dem i mine almindelig lamper. Derved kan jeg spare helt op til 90% på min el-regning.

Tidligere gav mange af de billige LED spots man kunne finde et lidt koldt lys, men i dag kan man få mange forskellige farver og lysstyrker, hvilket giver mulighed for at finde de helt rette pærer til alle rum. Desuden har jeg hørt fra flere, at kvaliteten faktisk er rigtig god, så ikke noget med at man spare på el-regningen, så er de også billigt at købe dem.

Forhåbentlig kommer jeg ikke til at være helt så desperat næste år, når jeg ser min el-regning. Så har jeg haft mine billige LED spots i et år, og det skulle gerne kunne ses på slutresultatet. Og jeg vil anbefale alle andre, der også er utilfredse med deres el-regning, at prøve det samme.

Related posts