Den bedste og mest skånsomme tandblegning får du hos tandlægen

Tandblegning

Det er populært blandt danskerne at få en tandblegning. Det skyldes formentlig, at skinnende hvide tænder er noget, der aldrig går af mode. Både stjerner og modeller i bladene har altid smukke, hvide tænder. Og siden egypternes tid har det også være et symbol på sunde tænder. Dog er tænderne ikke naturligt hvide, men i stedet en mere gullig tone. Derfor er det kun ved hjælp af en tandblegning, at man kan opnå de helt kridhvide tænder, som mange drømmer om. Det vil aldrig være godt at få en tandblegning, og vil man passe godt på sine tænder, bør man helt afholde sig fra at blege sine tænder. Men er man fastsat på en tandblegning, bør man få den hos en tandlæge.

Skade på tænderne er permanent

Man skal passe på sine tænder, især når man har med en tandblegning at gøre. I modsætninger til andre dele af kroppen kan tænderne nemlig ikke repareres eller gendanne sig selv. Er der først sket skade på tænderne, kan man derfor være forvisset om, at den ikke forsvinder igen. Det er derfor vigtigt, at man passer godt på sine tænder og skåner dem for de værste skader – især når man overvejer en tandblegning. Hvor og hvordan man vælger at få sin tandblegning, har nemlig stor betydning for, hvordan det ender med at påvirke tænderne.

Det er aldrig godt at blege tænderne

Som sagt er det ikke naturligt, at tænderne er kridhvide. Man kan fjerne de værste misfarvninger ved hjælp af tandbørste og –tråd, men vil man have det helt hvide look, må man ty til en tandblegning. Her bruger man kemikalier, der går ind og slår de farvede molekyler i tænderne i stykker. Det giver sig selv, at dette ikke er nogen foryngelseskur for tænderne. Man kan sammenligne det lidt med af afblege sit hår. Derfor er det aldrig godt for tænderne at få en tandblegning. Men risikoen for stor og permanent skade er størst, hvis man køber et produkt over tandblegning på internettet. Her er der nemlig mange tilbud, der giver en muligheden for at få en tandblegning til en billig pris – men det kan vise sig at blive dyrt i det lange løb.

Tandblegning hos tandlægen er bedst

I dag findes der en masse forskellige produkter og tilbud på nettet, hvor man kan få produkterne og lave en tandblegning selv. Dog vil den bedste løsning ofte være at gå til tandlægen for at få en tandblegning. Det er naturligvis en smule dyrere, men man skåner samtidig sine tænder mest muligt. En tandlæge har nemlig mere erfaring på området og har ikke mindst det bedre udstyr, der langt overgår de produkter, man kan købe på nettet. Hvis man gerne vil have de hvide og smukke tænder, som kun en tandblegning kan skaffe en, samtidig med at man skåner sine tænder, skal man altså besøge tandlægen.

Få bleget tænder i Hellerup

Denne tandlæge i Hellerup tilbyder en tandblegning, der skåner dine tænder som meget som muligt. Samtidig bliver du behandlet i rolige og trygge omgivelser, så du kan slappe helt af. Selve behandlingen er kort, da den ikke varer mere end 20 min. Samtidig er det helt smertefrit at få en tandblegning hos denne tandlæge. Der bliver udelukkende brugt det nyeste udstyr, hvilket sikrer, at du får det bedst mulige resultat, uden at det går for meget ud over dine tænder. Det er derfor det oplagte valg, hvis du gerne vil have en tandblegning, uden at det skader dine tænder for meget. Det kan i sidste ende vise sig at være en investering, da du måske bruger lidt flere penge nu, men undgår problemer med tænderne i fremtiden.

Related posts