E cigaretten er mit sidste og eneste håb om at blive røgfri

Jeg vil så gerne holde op med at ryge, men abstinenserne er bare for voldsomme! Jeg er bange for, at jeg bare ikke er stærk nok til at gennemføre et rygestop. Nu prøver jeg en sidste gang. Denne gang forsøger jeg mig med e cigaretten.
Jeg ved ikke rigtig, om jeg tror på, at det kan lade sig gøre mere. Jeg har prøvet så meget forskelligt – terapi, nikotinplastre, kold tyrker og meget mere, men nu har jeg lovet min familie at give det en sidste chance.

En e cigaret kunne godt være præcis det, jeg mangler. Det er nemlig ofte fornemmelsen af at have smøgen i hånden, som jeg savner, og det er ofte årsagen til, at jeg falder af hesten. Med en e cigaret kan jeg bibeholde den fornemmelse og samtidig undgå de farlige stoffer, som langsomt tager livet af mig.

Er det ikke ufatteligt, at et stof kan have så meget magt over en? Mit største ønske er snart at blive røgfri, men det er som om jeg bare ikke har rygraden til det, så jeg håber virkelig at denne her e cigaret kan være min vej ud af røghelvedet. Er der andre, der har erfaringer med samme?

Related posts

One Thought to “E cigaretten er mit sidste og eneste håb om at blive røgfri”

  1. Arne Hansen

    Held og lykke med e cigaretterne, jeg har selv haft held med dem, så jeg kan med tryghed sige, at det ER muligt at kvitte smøgerne! 🙂

Comments are closed.