En tandlægevagt hjælper dig ved akutte tandproblemer

Tandlægevagt

Tandskader kan opstå pludseligt på alle tidspunkter af døgnet og i weekenden og give anledning til store smerter. Desværre har rigtig mange tandlæger lukket i ydertimerne og i weekenden. Det betyder, at hvis du får behov for akut tandlægehjælp uden for normal åbningstid, så skal du have fat i en tandlæge med tandlægevagt.

Hvordan får du kontakt til en tandlægevagt?

Midt i smertenstågerne fra en akut tandskade kan det være svært at overskue, hvordan du finder frem til en tandlæge med tandlægevagt. Det er dog ganske simpelt. Hvis din egen tandlæge ikke har tandlægevagt, så foretag en hurtig søgning på Google på ordet ‘tandlægevagt’ – eventuelt i kombination med din lokation fx ‘tandlægevagt København’. Så får du helt sikkert nogle gode søgeresultater frem. Tryk dig ind på en hjemmeside og find telefonnummeret til den konkrete tandlægevagt. Ring derefter til tandlægevagten. Ofte kommer du direkte igennem, da tandlægevagtens formål netop er at modtage akutte opkald.

Hvad kan en tandlægevagt gøre for dig?

En tandlægevagt kan i første omgang tilbyde dig rådgivning. Tandlægen vil spørge ind til dine tandproblemer og forhøre sig om omfanget af skaden. Derefter vil tandlægevagten vurdere, om du har behov for en akut tid eller, om du godt kan vente til din egen tandlæge kan give dig en konsultation inden for normal åbningstid. Hvis du ikke skal have en akut tid, så vil tandlægevagten ofte give dig gode råd til, hvordan du kan håndtere smerterne indtil du kan få behandling, samt hvordan du undgår at forværre skaden.

Related posts