Jeg skal planlægge vores næste firmafest, som er en julefrokost

Så er det snart tid til, at den årlige julefrokost skal planlægges, og som sædvanlig er det mig, der står for arrangementet. Når vi holder firmafest, skal der være gang i den, og det er derfor, det er mig, der står for arrangementerne.

Da det som sagt er mig, der står for den overordnede planlægning af vores julefrokost, og vores andre firmafester, er jeg ved at løbe tør for ideer, og jeg kunne derfor godt tænke mig at høre fra dig, hvis du har nogle gode ideer til, hvad jeg skal arrangere. Mine kollegaer elsker god mad, og de kan virkelig drikke igennem, så vi skal helt sikkert have noget godt mad og en masse drikkevarer.

Jeg tænkte, at det kunne være sjovt at lave en slags dyst eller noget i den stil, så vi kunne få rystet teamet sammen. Siden vores sidste julefrokost er der nemlig kommet en del nye medarbejdere, og en firmafest er jo den perfekte måde at samle kollegaerne på og lære hinanden bedre at kende.

Så kender du nogle sjove aktiviteter, som jeg kunne præsentere for mine kollegaer til vores firmafest, vil jeg meget gerne høre fra dig. Kender du en restaurant, der serverer lækker julemad til vores julefrokost, må du også meget gerne kontakte mig.

Related posts

One Thought to “Jeg skal planlægge vores næste firmafest, som er en julefrokost”

  1. Henning Petersen

    Til jeres julefrokost skal i da lave en konkurrence om, hvem der kan spise mest. Sådan en konkurrence holder vi altid, og det er hylende morsomt.

Comments are closed.