Jeg har virkelig behov for at besøge min frisør i Dragør

Jeg har virkelig behov for at aflægge min frisør i Dragør et visit snart. Jeg har i lang tid haft behov for en klipning, men har bare ikke lige haft tid til det, og nu er mit pandehår så langt, at jeg nyser konstant på grund af hår i øjnene, og selv fremmede mennesker har henvendt sig til mig på gaden og ment, at jeg burde få klippet mit pandehår.

Jeg kan godt forstå et vink med en vognstang, så nu har jeg også ringet til min søde frisør i Dragør og bestilt en tid. Desværre er hun så populær, at jeg først kunne få en tid i næste uge.

Jeg ville nok kunne leve med for langt pandehår til næste uge, havde det ikke været fordi, at jeg skal til fest i weekenden. Hvor ville det have passet godt, hvis min frisør i Dragør lige kunne have klippet mig før den fest. I stedet greb jeg i desperation en saks, og det skulle jeg nok aldrig have gjort. Det er langt fra et mesterværk, jeg har præsteret, og jeg har pludselig fornyet respekt for min frisør i Dragør, som jeg nu har behov for at besøge endnu mere end før.

Related posts