Hoste med slim afholdt mig næsten fra elsket Zone-indretning

Zone indretning

Jeg har sådan en lille sidetjans, som går ud på at indrette for mine venner og bekendte. Jeg er nemlig rigtig god til det, og jeg indretter gerne med tilbehør fra Zone. Det er mit yndlingsmærke, når det kommer til indretning. Desværre har jeg i de sidste par uger lidt rigtigt meget af hoste med slim, så det har været svært for mig at nå.

Mine evner udi indretning med Zone er efterhånden blevet velkendte blandt mine venner og bekendte, og netop derfor er jeg begyndt at få rigtig mange aftaler efterhånden. Jeg tager ikke noget for det, men siger ikke nej til en god middag eller en flaske vin. Her på det sidste er der kommet rigtig mange aftaler i kalenderen, og det er jo herligt, for jeg elsker at indrette med Zone – hvis bare det ikke havde været for min evindelige hosten med slim! Jeg begyndte at lide virkelig grumt af hoste med slim, og det var lidt uprofessionelt over for de mennesker, som jeg indretter for. Det er lidt ulækkert, at rende rundt i folks huse med Zone-produkter og hoste slim op hele tiden.

Jeg var hjemme hos en venindes veninde, så altså ikke en kvinde, jeg selv kender, og hun var rimelig frastødt af min slimfyldte hosten. Især fordi hendes lille dreng var til stede, og hun var bange for, at han skulle blive syg. Jeg indså, at jeg hellere måtte finde en kur, hvis jeg gerne vil fortsætte min elskede indretning med Zone.

Derfor søgte jeg lidt rundt på nettet og fandt noget naturmedicin, der virker hostelindrende og slimopløsende. Det har heldigvis kureret mig ret hurtigt, og jeg har været i stand til at gå tilbage til min Zone-indretning mere eller mindre med det samme.

Hvis der er andre, der har lidt af samme problem, så kan jeg anbefale Bronchosan.

Related posts

One Thought to “Hoste med slim afholdt mig næsten fra elsket Zone-indretning”

  1. Tjatjana B

    Jeg elsker også at indrette, men hvorfor netop Zone? Blander du ikke forskellige mærker sammen? Det gør jeg altid, og så elsker jeg at finde forskellige gamle ting frem fra antikbutikker og loppemarkeder og sådan:)

Comments are closed.