Min hudpleje har fået et boost med cremer fra Mellisa og fiskeolie

Jeg har altid, efter min mening, haft en nogenlunde god hudpleje, men efter jeg er begyndt at tage fiskeolie og bruge cremer fra Mellisa, er der sket nogle helt fantastiske ting med min hud.

Min hud er begyndt at stråle, som den aldrig har gjort før, og den er fuldstændig blød og fri fra bumser, som jeg har lidt meget af i mine unge dage. For nogle måneder siden købte jeg min første creme fra Mellisa, og lige siden den dag er min hud blevet sundere og mere strålende at se på.

I mellemtiden er jeg også begyndt at spise fiskeolie, fordi jeg igennem en længere periode havde haft en underlig følelse i hele kroppen og en snurren i fingrene, hvorfor min læge anbefalede mig at begynde at tage fiskeolie. Lige siden jeg tog den første piller er det som om, at fiskeolien faktisk også har indflydelse på, hvordan min hud ser ud.

Sammen med mine cremer fra Mellisa udgør de to et fantastisk team! Det var som om, at fiskeolien lige gav min hud det ekstra boost, det ikke kunne få fra mine Mellisa hudpleje produkter, og min hudpleje er blevet fænomenal.

Jeg kunne virkelig ikke være mere tilfreds, og mit selvværd og min selvtillid er i top. Hudpleje og ens generelle velbefindende hænger faktisk ret godt sammen, og det er i hvert fald noget, jeg har lært af denne oplevelse med cremer fra Mellisa og fiskeolie, der komplementerer hinanden utrolig godt.

Hudpleje er som sagt noget, som jeg altid har gået op i, men jeg må indrømme, at jeg aldrig har været besat af min hudpleje, men for mig er det i hvert fald vigtigt at se ordentlig ud, og det gør jeg i hvert fald nu takket være mine kære Mellisa produkter og fiskeolie.

Jeg har altid troet, at fiskeolie kun havde en virkning på knogler og led, men nu har jeg da fundet ud af, at det altså også har en betydning for ens hudpleje, især i kombination med cremer fra Mellisa, hvilket jeg tænkte, at jeg lige ville dele med jer læsere.

Har du uren hud, ønsker du blot lidt mere glød, eller kunne du i det hele taget godt trænge til at sætte lidt mere fokus på din hudpleje, så vil jeg helt klart anbefale, at du først og fremmest køber dig nogle cremer fra Mellisa og eventuelt kombinerer det med noget fiskeolie.

Related posts

2 Thoughts to “Min hudpleje har fået et boost med cremer fra Mellisa og fiskeolie”

  1. Amalie Larsen

    Jeg har brugt cremer fra Mellisa i mange år, og jeg kan slet ikke forestille mig, at jeg nogensinde skulle skifte det ud. Jeg tager dog dagligt fiskeolie, og jeg kan ikke helt se, at det har haft en indflydelse på min hud?

  2. Marianne Andersen

    Jeg har prøvet at kombinere cremer fra Mellisa og fiskeolie den sidste uge, for at se om det havde en virkning, og jeg synes faktisk, at min hud har fået mere glød. Jeg ved dog ikke helt, om det skyldes det, men det er i hvert fald værd at prøve.

Comments are closed.