Rødvin eller hvidvin? Hurtige svar tak, er ret desperat!

Hjælp, jeg har et rigtigt stort problem! I anledning af min fødselsdag får jeg gæster i morgen, og jeg har hverken besluttet mig for, hvad vi skal have at spise, om vi skal have rødvin eller hvidvin, hvad vi skal have til dessert eller noget som helst.

Jeg inviterer sjældent gæster, for jeg kan aldrig finde ud af, om jeg skal servere rødvin eller hvidvin til den menu, jeg vælger at serverer for dem. Min familie er rigtig glad for vin, og jeg føler mig derfor lidt udskudt, fordi jeg ikke har forstand på det. Jeg drikker heller ikke selv vin til hverdag, men det gør stort set alle andre familiemedlemmer, og på den måde er det også klart, at de ved meget mere om både rødvin og hvidvin end mig.

Da det som sagt er i morgen, jeg får gæster, føler jeg mig naturligvis lidt stresset, da jeg inden i morgen skal have fundet ud af, hvad jeg skal servere for dem, købe det ind, lave det osv., og jeg kunne derfor godt bruge nogle gode råd.

Hvad plejer du at servere for dine gæster? Jeg tænker, at der i hvert fald skal være en forret, en hovedret og en dessert, og så skal vi selvfølgelig enten have rødvin eller hvidvin eller måske begge dele? Det kommer vel lidt an på, hvad jeg ender med at serverer for gæsterne.

Selvom jeg ikke ved ret meget om hverken rødvin eller hvidvin, så ved jeg trods alt godt, at vinen skal komplementere maden, og det er derfor vigtigt at finde en vin, der egner sig til den ret, man skal have at spise. Derfor tænker jeg, at det er bedst at finde ud af, hvad jeg skal servere af mad, før jeg køber rødvin eller hvidvin, så kom endelig med råd til den desperate.

Related posts