Problemer med konstant træthed på trods af et godt Immunforsvar!

I en længere periode har jeg haft problemer med konstant tilbagevendende sygdom og træthed, hvilket gør det meget svært at være oppe i det normale tempo en hel dag. Mit immunforsvar har virkelig lidt denne vinter, og jeg ved virkelig ikke, hvad jeg skal gøre ved det.

Inden påske var jeg forbi min læge, da jeg igen var begyndt at blive forkølet, men efter et lille prik i fingeren kunne min læge konstatere, at mit virusniveau var helt normalt, hvilket betød, at min krop ikke kæmpede med en ny virus, og at mit immunforsvar fungerede. Lægen sagde, at jeg nok blot led af normal vintertræthed, og det ville fortage sig i løbet af et par uger. Problemet er nu, at det ikke er blevet bedre, og jeg føler ikke, at jeg kan komme igennem en dag uden en lille lur på sofaen. Det var selvfølgelig rart at høre, at mit immunforsvar ikke kæmpede mod noget nyt, men jeg kan ikke lade være med at spekulere på, hvad det så er, der gør mig så forfærdelig træt.

En bekendt foreslog forleden, at jeg skulle tage sagen i egen hånd og begynde at opbygge mit immunforsvar, da det også kan hjælpe på den konstante træthed. Normalt ville jeg selv mene, at min krop er meget sund, men lige nu er jeg frisk på at prøve næsten alt, da jeg ikke kan fungere på denne måde.

Jeg er derfor nu begyndt at opbygge mit immunforsvar, og så må jeg se tiden an og håbe på, at mit immunforsvar fortsat kan holde nye vira væk, selvom min krop er træt. Det er godt, at det snart er forår, så min krop og sind kan få noget sol og varme – det plejer at hjælpe på næsten alt.

Related posts

4 Thoughts to “Problemer med konstant træthed på trods af et godt Immunforsvar!”

 1. Bettina S.

  Det kunne godt lyde som om, at du lide af vintertræthed som din læge siger. Det kan være rigtig svært at komme over, ved jeg, og hvis du samtidig har et lidt skidt immunforsvar, så kan det være svært at komme til kræfterne igen. Forhåbentlig kan du få opbygget dit immunforsvar godt, så du i det mindste kan undgå sygdom og så kommer energien forhåbentlig også.

 2. Johanne N.

  Det lyder som en værre omgang, du har været igennem! Et godt råd er at spise masse af frugt og få en masse frisk luft, så du få frisk luft i lungerne. Og desuden så plejer Echinaforce fra A. Vogel at hjælpe mig, når mit immunforsvar trænger til lidt hjælp.

 3. Hans Jensen

  Jeg led af vintertræthed sidste år, og det tog mig lang tid at komme ovenpå igen. Heldigvis har jeg intet mærket til det i år, så mit immunforsvar må være stærkt igen. Jeg spiste en masse frugt, hvor jeg vidste, at der var de vitaminer og mineraler i, som jeg manglede, og samtidig var jeg ude i den friske luft mindst en time hver dag. Selvom det kan tage lang tid, så er det vigtigt, at du har fokus på dit immunforsvar!

 4. Tina Lund

  Jeg vil bestemt også mene, at det er en god ide at spise sundt og varieret samt at få rigeligt med frisk luft. Det har i hvert fald genopbygget mit immunforsvar.

Comments are closed.