Indisk catering i Køge – God mad til firmafesten

Indisk catering i Køge

Når man holder en større fest, om det så er til firmaet eller et privat arrangement, så kan det virke uoverskueligt at skulle lave maden selv. Derfor begynder man måske at lede efter restauranter, som tilbyder catering. Men spørgsmålet er så, hvilken type mad man skal vælge? Måske overvejer man nogle steder, som servere traditionelle danske retter, da dette falder i de flestes smag. Men hvorfor ikke prøve indisk mad i stedet? Så kan man få nogle velkendte retter, som for eksempel butter chicken, og samtidig gøre festen lidt speciel.

Foregår festen eksempelvis i Køge, så er Kashmir en mulighed, da de levere indisk catering. De lover udsøgte retter til alle fester, uanset om det er en mindre familie fødselsdag eller en større firmafest. De hjælper en med at sammensætte en menu, så man kan være sikker på at få en god oplevelse med indisk catering i Køge. Hvis det ikke lige er i Køge man ønsker at få indisk catering, så har de også en restaurant på Østerbro i København.

Grunden til, at Indisk catering i Køge er perfekt til et arrangement er, at indiske retter er rigtig gode til at dele. De fungere rigtig godt til at blive sat på bordet, så man kan smage lidt af hvert. Det er derfor ikke nødvendigt at lave portionsanretninger, og derfor sparer man noget tid. Ydermere er indisk catering i Køge en rigtig god mulighed, hvis der er vegetarer i selskabet. Dette skyldes, at en stor del af den indiske befolkning er vegetarer, hvilket selvfølgelig bliver reflekteret i deres madkultur.

Hvis man sidder og tænker, at indisk catering i Køge kunne være er en god løsning til den næste fest, så kan man læse mere på http://www.kashmir-togo.dk/#catering.

Related posts