Jeg skal atter engang til en begravelse :(

Så skete det desværre igen – et dødsfald i familien og en kommende begravelse. Jeg har siddet hele formiddagen, og prøvet at samle mig om at få klaret dagens dont, men hjernen kan ikke andet end at være i dyb sorg. Derfor tænkte jeg, at jeg ligeså godt kunne skrive et blogindlæg om situationen. Det skulle vist også på en anden måde kunne bearbejde sorg at skrive om det – Jeg er dog ingen psykolog, men jeg mener at have hørt noget i den dur. Er der nogen der kan bekræfte?

Min arbejdsplads og for den sags skyld også mine venner er heldigvis meget forstående over for de gentagende begravelser, jeg skal til i et desværre rasende tempo – men hvis man tror, at en begravelse nogensinde bliver en vanesag, så tager man altså gruelig fejl. Måske lige på nær bedemænd – men de har jo i de færreste tilfælde også kendt afdøde, og så er det jo arbejdsrelateret. Så har man nemt en form for skjold over for tragiske begivenheder såsom en begravelse. Det er i hvert fald, hvad jeg tænker. Er der nogen, der kan bekræfte min teori?

Related posts

One Thought to “Jeg skal atter engang til en begravelse :(”

  1. Helle

    Se det fra den lyse side. Der kommer nok til at gå rigtig lang tid, før du igen skal til begravelse.
    Det står langt værre til for mig, da jeg ikke har været til en begravelse i snart 10 år.

Comments are closed.