Synes I, at det er okay at købe kopi møbler fra England?

Hvad synes I om køb af kopi møbler? Jeg har fundet ud af, at man kan købe kopi møbler lovligt fra England, men jeg kan ikke finde ud af, om jeg synes, det er okay sådan helt moralsk?
Jeg er helt vild med designermøbler, men jeg har desværre ikke råd til dem. En veninde spurgte, hvorfor jeg ikke bare købte billige replikamøbler fra England i stedet? Og ja, hvorfor gør jeg egentlig ikke bare det?

Det er jo billigere, og det er da ærgerligt, hvis os fattigere mennesker ikke skal kunne nyde godt af møbeldesigns, som har været på markedet i over 25 år.

På den anden side synes jeg også emnet kopi møbler lægger op til en god diskussion. For hvornår er det okay at kopiere designs?

Jeg tror, jeg har et problem, når kopier udgiver sig for at være noget, de ikke er. Har andre designere derimod ladet sig inspirere af et populært design for så at komme med sin egen fortolkning, så kan jeg bedre gå ind for det. Her er kreativitet nemlig stadig en del af projektet.

På den anden side (eller er vi nået til den tredje) vil jeg bare så frygteligt gerne eje en Ægget stol, for jeg synes simpelthen det design er så flot. Jeg har bare kun råd til kopi møbler. Hvad gør jeg?

Related posts