Hvem vil lade mig låne penge i form af et minilån?

Jeg befinder mig lige nu i en ufattelig desperat situation, da jeg har brug for at låne penge i form af et minilån, men jeg har ingen anelse om, hvordan man ansøger om et lån, og det er sådan set derfor, jeg skriver dette blogindlæg.

Jeg har selvfølgelig læst lidt om, hvad det vil sige at tage et minilån, og står du i den samme desperate situation som mig, vil jeg anbefale dig at klikke her, hvor du kan læse stort set alt om det at låne penge.

Problemet er, at min bank har lukket for kasse 1, og da jeg i forvejen ikke har en særlig god økonomi, har de altså ikke lyst til at låne penge til mig, hvorfor jeg må se mig nødsaget til at tage et minilån hos en privat lånevirksomhed.

Det er sådan set også fint nok, at jeg ikke kan låne penge i min egen bank, for jeg har i forvejen ikke særlig meget tilovers for dem, men problemet er bare, at jeg i så fald skal finde ud af, hvor jeg så kan tage et minilån henne, og det er her, jeg for alvor har et problem og har brug for din hjælp.

Jeg har aldrig prøvet at låne penge før og slet ikke hos en privat lånevirksomhed, og jeg har derfor ingen ide om, hvor jeg kan tage et minilån henne, men ikke nok med det. På Pengetips.dk læste jeg nemlig, at det er vigtigt at se sig godt for, når man tager et lån, og at der er nogle forskellige parametre, man skal gå ud fra.

I den forbindelse kunne jeg godt tænke mig at høre fra dig, hvis du har erfaring med at låne penge eller blot ved, hvor jeg kan tage et minilån henne.

Related posts

One Thought to “Hvem vil lade mig låne penge i form af et minilån?”

  1. Bente Hammer

    Jeg synes slet ikke, at du skal tage sådan på vej. Vi kommer allesammen, før eller siden under mere eller mindre økonomisk pres – især i disse tider.

    Løsning kan være, som du også kommer ind på, at tage en minilån. Det er en god ide så længe du har et plan til, hvordan du vil betale lånet tilbage.

Comments are closed.