Nu skal der ordentlig rengøring til i København

JEG HAR FÅET NOK!

Nu har jeg simpelthen fået nok af, hvor dårlig rengøringen i København er. Det flyder jo på gader og stræder, og folk smider deres skrald, som det passer dem og deres dovne bagdele. Nu må nogen rydde op! Det er sgu lige før, at vi skal have et privat rengøringsfirma i spil til opgaven. Kommunen magter den tydeligvis ikke.

De som smider skrald kunne så selv betale for rengøringen i København. Byen er efterhånden et stort måge-tagselvbord. Møgbeskidt, fyldt med madrester og fedtede rester af papirindpakning. Hvad er det egentlig for noget?

Hvor svært kan det i det hele taget være? Brug dog skraldespandene, og få nu et privat rengøringsfirma til at tømme de offentlige skraldespande, så kunne det være, at det faktisk blev gjort. Sådan en bunke skrald toppet med hundelort lugter altså ikke godt om sommeren. Øv!

Dengang jeg var ung var rengøringen i København bedre. I dag er det som om, at vi er totalt ligeglade. Vi er ligeglade med gader og stræder. Har vi noget, vi skal af med, så slipper vi det bare. Hvem skal rydde op efter os?

Der bliver skåret ned og skåret ned i kommunen, og resultatet er, at der ikke bliver gjort ordentligt rent. Hvis det er for dyrt, at få det offentlige til at rydde op, hvorfor udliciterer man så ikke opgaven? Hvis der nu var lidt konkurrence om at holde byen ren, kunne det være at den ville tage sig bedre ud.

Der er mange turister i København, men det bliver der ikke ved med at være, hvis ikke kommunen tager sig sammen! Jeg er træt… Jeg vil have ordentlig rengøring i København, udført af nogen, der ikke er så ubehjælpeligt langsomme og/eller underbemandet. Gerne nu, tak!

Related posts