Akut eller ej, så har ud mulighed for at leje en opvasker

Står du, som ny restaurant ejer men ikke har haft mulighed for, at finde en opvasker til åbningen af restauranten? Eller har den sædvanlige opvasker meldt sig syg, op til en travl aften i restauranten?

Frygt ej. Nordic rengøring hjælper dig, hvis du har brug for hjælp. Du kan få en opvasker ud som vikar, når du lige står og mangler. Om problemet er akut eller hvis du er ude i god tid, gør ingen forskel. Det behøver heller ikke være for en enkelt aften du har opvaskeren som vikar, du har mulighed for at have en professionel opvasker tilknyttet i længere tid. Det er op til dig som restaurant ejer, at bestemme hvor længe du har brug for en opvasker fra Nordic.

Med en opvasker fra Nordic rengøring, er du sikret en professionel medarbejder, som har stor erfaring og du får samtidig en opvasker, som sætter en ære i at arbejde i netop din restaurant. For at sikre at kvaliteten i arbejdet fra den tilknyttede opvasker, har Nordic rengøring en kvalitetschef som sætter alle grundigt i de opvasker de får tildelt, og for at følge op på at alle gør sit arbejde grundigt, følger han desuden op på om den enkelte opvaskere, gør sit arbejde tilfredsstillende.

Hvis du eller din restaurant overvejer, at leje en opvasker gennem Nordic rengøring, kan det være godt at vide at der ingen faste rammer er, for hvordan lejekontrakten skal opsættes. Da restaurationsbranchen lever meget på fleksibilitet, kræver det også at en opvasker er netop dette. Derfor kan du som ejer af restauranten, sammen med opvasker og Nordic rengøring sørge for at i alle tre får de bedste i ud af samarbejdet, og finder en løsning som i alle kan vinde på. Dette gør at du som restaurations ejer, ikke længere behøver at stresse over om der møder en opvasker ind til weekenden.

Related posts