Pantsætning af ferieboliger – Så slipper du for at sælge

pantsætning ferieboliger

Mangler du lidt penge sidst på måneden, men ønsker ikke tage et dyrt kvik lån? Så kan det være du bør undersøge muligheden for pantsætning af ferieboliger. Hos Pant i Alt tilbyder de at pantsætte din feriebolig, uanset hvilket land det er placeret. Så hvis du har en feriebolig i f.eks. Spanien, Frankrig eller Tyrkiet, så kan du nemt og hurtigt få lidt ekstra penge. Det er ikke så vigtigt hvor stor ferieboligen der pantsættes er, den skal bare være minimum 200.000 kroner værd.

Hvordan virker pantsætning af ferieboliger?

Det foregår således, at du udfylder en ansøgning, så du kan finde ud af hvad du kan få udbetalt. Pant i Alt vurdere så ferieboligen og giver et tilbud på udbetalingen. Hvis i er enige, så bliver der lavet en kontrakt og pengene bliver straks oveført. Vil du gerne have ferieboligen tilbage, så skal du bare betale det aftalte beløb tilbage. Man vil typisk kunne få udbetalt 50% af værdien på ferieboligen ved pantsætning.

Vurderingen bliver foretaget af en professionel, som laver en individuel vurdering. Disse eksperter har stor erfaring med prissætning inden for ferieboliger, så du kan være sikker på en korrekt vurdering ved pantsætningen af din feriebolig. Det starter med en forhåndsvurdering ud fra de billeder, som man skal sende med ansøgningen. Derefter vil man få udleveret en udbetalingskontrakt. For at være sikker på at vurderingen var korrekt, så laver eksperten en endelig vurdering, når effekten er i Pant i Alts varetægt.

Hos Pant i Alt synes de, at alle skal have muligheden for at få en kontant udbetaling, uanset om man er registreret i RKI eller ej. De er godt klar over, at det kan være svært at tage et lån i banken og at det kan være svært at gennemskue den endelige pris på et kviklån. Ved pantsætning af ferieboliger, slipper du altså for at skulle sælge og det er et godt alternativ til et dyrt kvik lån.

Kan man kun gøre det med ferieboliger?

Er pantsætning af ferieboliger ikke en mulighed, fordi du enten ikke har et eller bare ikke ønsker at pantsætte det, så tilbyder Pant i Alt også pantsætning af biler, designermøbler, guld, motorcykler, smykker og ure. Der er altså rigeligt med muligheder hos Pant i Alt, hvis man gerne vil have lidt ekstra penge og processen er mere eller mindre den samme, som med pantsætning af ferieboliger.

 

Related posts