Paradentosebehandling og implantater – hvad skal jeg stille op?

Jeg var til tandlægen her inden påske, og jeg har et rigtig stort problem, og jeg ved virkelig ikke, hvad jeg skal gøre. Tandlægen fortalte mig nemlig, at jeg har paradentose, og at jeg skal i paradentosebehandling hurtigst muligt. Derudover skal jeg måske også have implantater.

Jeg har brugt påsken til at tænke over, hvad i alverden jeg skulle stille op, og tænke og føle, men jeg aner simpelthen ikke mine levende råd. Jeg ved slet ikke, hvad paradentosebehandling er for noget, og jeg kunne derfor rigtigt godt tænke mig at høre fra dig, hvis du har erfaringer med det her.

Du må også meget gerne kontakte mig, hvis du har erfaring med implantater. Jeg har nemlig aldrig selv fået implantater, og jeg kunne rigtigt godt tænke mig at vide, hvordan det hele foregår. Hvordan sætter man dem fast, og hvor meget koster det? Det er sådan nogle spørgsmål, der konstant popper op i mit hoved, og jeg ved virkelig ikke, hvad jeg skal stille op.

Jeg skal til tandlægen igen i slutningen af denne uge, hvor min paradentosebehandling  skal begynde, og jeg kunne virkelig godt tænke mig at vide, hvad det er, der kommer til at ske, og om de erstatter alle mine tænder med implantater eller hvordan.

Jeg har nemlig hørt fra bekendt, at hvis man skal have en effektiv paradentosebehandling, så er det lige før, at det bedst kan betale sig at skifte alle tænderne ud med implantater, men det ved jeg ikke helt, om er rigtigt, men det finder jeg vel ud af, når jeg skal have min første paradentosebehandling.

Det lyder jo sådan set meget logisk, når man får en paradentosebehandling, men jeg synes godt nok også, at det lyder som en dyr omgang, men jeg har virkelig ingen anelse om, hvor meget implantater koster, så det kan jeg jo ikke rigtig udtale mig om.

Jeg forstår heller ikke, hvorfor jeg overhovedet har fået paradentose, for ingen i min familie har det, og jeg har læst, at det skulle være arveligt, men hvorom alting er, så skal jeg altså nu i paradentosebehandling med implantater.

Hvis du kender noget til implantater og en paradentosebehandling, så må du som sagt meget gerne kontakte mig her på bloggen, da jeg er meget nervøs for, hvad der kommer til at ske, og jeg vil helst være forberedt på, hvad der kommer til at ske.

Related posts

4 Thoughts to “Paradentosebehandling og implantater – hvad skal jeg stille op?”

 1. Marianne Andersen

  Jeg har selv fået et par implantater gennem tiderne, men det skyldes ikke ligefrem paradentose. Jeg har blot være så klodset at have nogle uheld, som hver gang er gået ud over tænderne. Men jeg kan sige så meget, at du slet ikke skal være bekymret over at få implantater, for de ligner 100 % dine egne tænder, og så sidder de rigtigt godt fast.

 2. Peter Mortensen

  Jeg synes ikke, at det er så slemt af få implantater, og du har intet at være bange eller nervøs for. Slet ikke med den måde, de bliver lavet på i dag.

 3. Marianne Møller

  Jeg vil også helt klart sige, at du kan tage det helt roligt. Langt de fleste danskere render i dag rundt med et eller flere implantater, så du er ikke den eneste 😉

 4. Karin Mortensen

  Jeg fik en paradentosebehandling for nogle år siden, og jeg syntes ikke, at det var særlig slemt.

Comments are closed.