I et dilemma om Retro-havemøbler – til mig eller til min veninde?

Jeg er i et dilemma! Jeg har fundet de fedeste retro-havemøbler, som virkelig ville være fede på min altan. Det eneste problem er, at jeg havde lovet at købe dem til min veninde.

Min veninde er netop flyttet i et nyt hus lidt uden for byen. Det er et dejligt hus, men haven så frygtelig ud, da hun flyttede ind. Hun har derfor været igang med at lave den om og har blandt andet fået lavet en lille terrasse. Den er virkelig fin, og jeg er næsten misundelig. Hun kunne godt tænke sig at forskønne terrassen med retro-havemøbler og tog derfor mig med ud for at finde dem.

Jeg gik lidt rundt for mig selv, og så så jeg dem pludselig. Det fedeste sæt retro-havemøbler i lyst træ og sort metalskelet. Jeg kunne tydeligt se, hvordan de skulle pryde min altan derhjemme. Det slog mig pludseligt, at min veninde garanteret også ville kunne lide dem. Hvad skulle jeg gøre?

Da hun spurgte mig, om jeg havde fundet noget interessant, sagde jeg nej og havde med det samme dårlig samvittighed. Jeg har jo i virkeligheden ikke brug for de retro-havemøbler, og det var jo hende, vi skulle finde havemøbler til og ikke mig.

Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal gøre. Jeg tror, jeg vil vise hende retro-havemøblerne. Det kan jo være, at hun slet ikke er interesseret i dem. Selv hvis jeg købte dem selv, ville jeg alligevel skulle forklare det, når hun så dem på min altan.

Det er selvfølgelig ikke fordi, det er jordens største synd, jeg har begået, men i øjeblikket blev jeg så befippet, at jeg ikke kunne tænke rent, og nu er det blevet en smule mere indviklet, end det burde være.

Hvad synes I, jeg skal gøre? Skal jeg snuppe retro-havemøblerne selv, eller skal jeg ofre dem for min veninde?

Related posts

One Thought to “I et dilemma om Retro-havemøbler – til mig eller til min veninde?”

  1. Jenni Jensen

    Sikke noget pjat! Selvfølgelig skal du da bare snakke med din veninde om de retro-havemøbler! Forestil dig, hvis du købte dem selv – skulle du så skjule dem hver gang hun kom forbi?

Comments are closed.