Skulle have fået rådgivning før håndværkerne kom

Sommeren står i renoveringens tegn i år, hvilket passer mig fint. Huset har efterhånden trængt rigtigt længe. Huset er fyldt med håndværkere, hvilket skulle være en god ting, men pga. manglende rådgivning har det udviklet sig til et mareridt.

Jep, jeg ville virkelig ønske, at jeg havde skaffet mig noget rådgivning, før den her ombygning gik i gang. De mange forskellige håndværkere taler slet ikke sammen, og de tager faktisk ikke hensyn til, hvad hinanden laver og skal lave – Man kan næsten sige, at de går i vejen for hinanden.

Nu overvejer jeg, om det er for sent at hive noget byggerådgivning ind over? Hvad tror I? Halvdelen af håndværkerne er kommet og gået, men flere må nu kaldes tilbage for at lave jobbet og eller rette op. Øv, hvor er jeg træt af den her situation!

Related posts