Søgemaskinemarketing (SEM) består af SEO og Google AdWords

Hej alle, jeg har et rigtigt stort problem, som jeg godt kunne tænke mig at få lidt respons på. Det går nemlig ikke vildt godt for mit firma, og jeg bliver derfor nødt til at gøre nogle forskellige tiltag, hvis det skal overleve i fremtiden. Jeg overvejer derfor at investere i søgemaskinemarketing, SEM, som primært består af søgemaskineoptimering, SEO, og annoncering via Google AdWords.

Jeg kender egentlig ikke ret meget til søgemaskinemarketing, og jeg ved derfor ikke helt, hvordan det overhovedet fungerer, og det er her, du kommer ind i billedet.

Har du forstand på enten SEO, Google AdWords eller søgemaskinemarketing generelt, så må du altså meget gerne kontakte mig her på bloggen, så jeg kan redde mit firma. Jeg er klar over, at søgemaskinemarketing er lidt af en investering, men jeg kan virkelig ikke se, hvad jeg ellers skal gøre.

De sidste penge jeg har tilbage er min private opsparing, og dem vil jeg investere i Google AdWords og søgemaskineoptimering, så jeg forhåbentlig kan få nogle flere kunder og dermed øge mit firmas omsætning, for der skal virkelig snart ske noget.

Jeg ved ikke, om det er lidt af et sats at bruge sin private opsparing på SEO og Google AdWords, men umiddelbart kan jeg ikke helt gennemskue, hvilke andre muligheder jeg har. Desuden har jeg hørt rigtigt positivt om søgemaskinemarketing, så hvorfor ikke give mit firma en sidste chance og investere i SEM.

Da jeg som sagt ikke kender så forfærdeligt meget til branchen, har jeg brug for nogle gode råd til, hvordan jeg vælger det helt rigtige firma til at stå for min søgemaskinemarketing.

Det skal selvfølgelig være et firma, der har forstand på SEO og Google AdWords, men det har de fleste online marketingfirmaer vel efterhånden. Det skal være et firma, som jeg kan stole på, og hvis du kan anbefale et firma, hører jeg som sagt meget gerne fra dig.

Jeg har selvfølgelig prøvet at læse mig lidt frem til, hvordan søgemaskinemarketing, herunder SEO og Google AdWords, fungerer, og jeg er efterhånden ret sikker på, at det er en god investering for mit firma.

Internettet er jo trods alt efterhånden den mest effektive form for online marketing og marketing generelt, og jeg håber virkelig på, at søgemaskinemarketing kan skaffe mig nogle nye kunder ved hjælp af SEO og Google AdWords. Har du forstand på SEO og/eller Google AdWords må du som sagt meget gerne dele din viden med mig her på bloggen.

Related posts

One Thought to “Søgemaskinemarketing (SEM) består af SEO og Google AdWords”

  1. Thomas Nielsen

    Jeg synes, at det lyder som en rigtig fornuftig ide at investere nogle penge i søgemaskinemarketing. Det gjorde jeg selv for nogle år siden, og det har virkelig haft en afgørende betydning for eksistensen af min virksomhed.

Comments are closed.