Solfilm til mine bilruder, så jeg kan holde tyve ude

Jeg har besluttet, at jeg bliver nødt til at få solfilm monteret på mine bilruder. Jeg har nemlig alt for tit oplevet, at der bliver begået indbrud i min bil.

Det er sket 2 gange i år, at nogen har smadret en bilrude og snuppet værdigenstande fra min bil. Heldigvis  har de endnu ikke været frække nok til at stjæle bilen, men det er stadig mange penge, jeg har mistet. Jeg kører nemlig rundt med varer, som jeg sælger til kunder. En ven og jeg er ved at opstarte et firma, der sælger LED spots. Vi kan slet ikke leve af det endnu og har stadig vores respektive jobs ved siden af. Jeg er derfor i gang med at opbygge en kundekreds, så derfor er jeg en gang i mellem ude til salgsmøder. Jeg opbevarer ofte varerne i bilen, hvilket selvfølgelig heller ikke er helt smart, men jeg får dem ikke altid lige taget med ind i huset. Jeg bliver nødt til at få påmonteret solfilm, som for det første skjuler for tyven, at jeg har varer i bilen, og for det andet vil jeg gerne have solfilm, som er brudsikkert. På den måde vil jeg besværliggøre tyvens arbejde, når han forsøger at smadre ruden.

Jeg har også overvejet at parkere bilen i et sikkert parkeringshus, men så ville jeg skulle gå langt hver morgen. Derfor prøver jeg lige med solfilm først. Nu gælder det bare om at finde et godt sted, hvor de kan montere solfilm, og hvor jeg kan få en god vejledning med hensyn til sikkerhedsfilm. Det er nemlig bare noget, jeg har hørt en ven snakke om, så jeg ved i virkeligheden ikke, om man virkelig kan få brudsikker solfilm, og om sikkerhedsfilmen i så fald ville være sikker nok. Hvis du har nogen erfaringer eller råd, så del dem gerne med mig.

Related posts

One Thought to “Solfilm til mine bilruder, så jeg kan holde tyve ude”

  1. Rasmus Hansen

    Ja, det er altid godt at få monteret solfilm i bilen, så man ikke frister svage sjæle – men der er nu mange flere fordele ved solfilm. Især her om sommeren. Din bil vil nemlig ikke blive nær så varm og være en sand fryd for øjet.

Comments are closed.