Speroni eller Apex pumper? Hvad skal jeg vælge for min chef?

Min chef kaster mig ofte ud i opgaver, som jeg ikke nødvendigvis har den store forudsætning for at løse tilfredsstillende, men jeg lære virkelig meget af det. Denne gang har han bedt mig om at finde ud af, hvilke pumper der er bedst – Speroni eller Apex pumper? Der skal nemlig indkøbes nye pumper til en opgave, der kræver meget robuste pumper.

Nu sidder jeg og lære en helt masse nyt om en verden, jeg ellers ikke havde skænket en tanke før. Jeg har aldrig været med til en udgravning eller en oversvømmelse eller set de store industrivirksomheder, der behøver pumper, der kan håndtere næsten alt. I dette tilfælde drejer det sig om håndtering af farlige væsker, og her påstår både Speroni og Apex Pumper, at de er geniale til netop det formål, så hvad vælger jeg?

Jeg har forsøgt at få fat i nogle eksperter på området, men indtil de svarer tilbage har jeg tjekket lidt op på historien bag de to firmaer. Det vigtigste er naturligvis, at pumperne fungerer, men derfor er det alligevel spændende at lære om historien bag.

Speroni har eksisteret en del længere end Apex Pumper. Hvor Apex Pumper er et engelsk firma, så er Speroni italiensk og opkaldt efter sin grundlægger, der så et behov for landbrugsmaskiner i efterkrigstidens Italien. Både Speroni og Apex Pumper er store internationale firmaer, der er kendt for god kvalitet.

Begge firmaer benytter sig af forskellige taktikker for at sikre høj kvalitet og god leveringstid. For Speroni gælder det, at strenge kvalitetstjek bliver udført i alle led i produktionen så ofte som muligt. Apex Pumper har også et stramt kvalitetstjekprogram for produkterne og benytter sig derudover af understøberier for at sikre så lav en produktionspris som overhovedet muligt.

Hurtig levering er en del af Apex Pumpers vision, og derfor har de private depoter med Apex pumper placeret direkte ved transportfirmaer. Speroni har ikke en lignende samarbejdsaftale, men skriver til gengæld på deres hjemmeside, at de sørger for et konstant opfyldt lager. Man kan derfor ikke risikere, at en vare er udsolgt, når man handler direkte hos Speroni.

Begge firmaer ser ud til at velkomme innovative tiltag, der kan gøre produktionen både effektiv og samtidig sikre en høj kvalitet.

Det er umuligt at vælge mellem de to. Jeg må vente på, at mine eksperter vender tilbage til mig, så jeg kan give min chef et kvalificeret bud – medmindre nogen af jer, har et bud?

Related posts

2 Thoughts to “Speroni eller Apex pumper? Hvad skal jeg vælge for min chef?”

  1. Ibrahim Hansen

    Jeg ville gå efter Apex Pumper. Jeg har arbejdet for det firma i flere år, og de leverer kun kvalitetsvarer!

  2. Troels N

    Jeg er enig: Apex pumper!

Comments are closed.