Spil bingo online og få din drøm til at gå i opfyldelse

En af mine venner er ved at blive lidt desperat. Han har ingen uddannelse, fordi han satsede på at blive fotograf. Det har altid været hans største drøm, men det er svært for ham at få nok penge. Det kan faktisk ikke køre rundt for ham, så nu har han sat sin lid til bingospil på nettet.

Det er ikke fordi, min ven ikke har noget mellem ørerne. Han er skam ganske smart, og han har i virkeligheden nok evnerne til at håndtere en høj stilling i et eller andet firma, men hans problem er, at han ingen rigtig uddannelse har. Han har arbejdet som fotograf, og det ser ikke så godt ud på CV’et. Det er derfor rigtig svært for ham at få et job. Han er arbejdsløs og bruger nu det meste af sin tid på at spille bingo.

Jeg vidste ikke, at der rent faktisk er nogle penge at hente ved at spille bingo, men det er der åbenbart. Jeg blev så lykkelig, da min ven fortalte, at han havde vundet 10.000 kroner allerede! Det er godt klaret, mente jeg, men realistisk som jeg er, gjorde jeg ham også opmærksom på, at han ikke kan regne med at vinde 10.000 særlig ofte ved at spille. “Hvad med alle de penge, du bruger på det der online bingosite,” sagde jeg, “løber det ikke meget godt op i sidste ende?”
Det var her min ven kunne afsløre, at han ikke bruger penge overhovedet på at spille. Det er nemlig gratis for ham at spille bingo 24 timer i døgnet.

Så kan jeg da bedre forstå, hvorfor så mange mennesker gør det. Jeg har faktisk overvejet, om online bingo ikke også ville være noget for mig? Jeg kunne godt bruge de 10.000 kroner!

Related posts

One Thought to “Spil bingo online og få din drøm til at gå i opfyldelse”

  1. Troels N

    Hmm… Det er godt klaret at vinde så mange penge på at spille bingo, men som du selv siger – hvor tit sker det lige?

Comments are closed.