En skræmmende historie om en ny spindle clock uden batterier

Jeg var nær død af skræk i går aftes, da min nye spindle clock pludselig stoppede med at tikke, og køkkenskabet stod åbent. Et øjeblik troede jeg faktisk, at min lejlighed var blevet hjemsøgt.

Dagen startede ellers som sædvanligt: Jeg stod op lidt over syv, gik i bad, spiste morgenmad og læste avisen, mens jeg fra tid til anden skævede over på spindle clock uret, jeg netop havde købt over nettet. Jeg skulle være på arbejde klokken ni, så jeg havde masser af tid til at gøre mig færdig.

På arbejdet skete der heller ikke noget ud over det sædvanlige: Stofferne ankom til tiden, og jeg gik i gang med at måle dem af sammen med de andre, der havde hørt, at vi snart skulle skifte lokaler på grund af varmen. Jeg fortalte til gengæld begejstret om min nye spindle clock, som jeg havde haft kig på i et par måneder og nu endelig havde fået købt. Mine kolleger deler ikke min passion for moderne design, men de lyttede høfligt, mens jeg snakkede.

Da dagen var omme, og alle stofferne var blevet målt af og sendt videre til kunderne, tog jeg hjem. Jeg fulgtes med to mine kolleger, der skulle videre til skydning, og jeg snakkede stadig løs om min spindle clock, da vi tog afsked.

Oppe i lejligheden var alt umiddelbart, som det skulle være, og så alligevel ikke: Under normale omstændigheder er det første, jeg kan høre, når jeg går ind ad døren, køleskabets summen og lyden af køkkenuret, der tikker af sted. Min nye spindle clock tikker dog ikke så højlydt, som det gamle ur, men det tikker ikke desto mindre. Det gjorde det ikke i går aftes.

Panikken greb mig. Hvad var der sket med min spindle clock? Så huskede jeg, at jeg havde glemt batterierne….

Related posts