Tid til tandblegning hos min tandlæge i Hellerup

Jeg har i lang tid haft lyst til at få en tandblegning – mine tænder er simpelthen ikke særligt pæne, så nu har jeg endelig fået en tid hos min tandlæge i Hellerup.

Mit eneste problem er, at jeg har tandlægeskræk. Det er også derfor, at jeg ikke har fået lavet tandblegning før. Jeg har ikke set min tandlæge i Hellerup i flere år, og jeg følte, at jeg var nødt til at gå til tjek bare én gang før tandblegningen.

Jeg var så nervøs, før jeg skulle ind til min tandlæge i Hellerup. For det første var jeg lidt pinlig over, at jeg ikke havde været der i så lang tid, og for det andet har jeg bare lidt af tandlægeskræk i så mange år. Jeg har altid forbundet tandlæger med dårlig samvittighed, for jeg synes altid, de skældte mig ud, da jeg var barn og skulle til tandlæge. Jeg havde aldrig været hos min tandlæge i Hellerup før, for jeg flyttede først hertil efter, at jeg var blevet voksen. Og jeg har ikke været til tandlæge siden barndommen, og det er muligvis også derfor, at jeg har behov for en tandblegning nu, selv om jeg synes, at farven på min emalje altid har været mørk. Jeg hverken ryger eller drikker kaffe.

Da jeg sad i ventesalen ved min tandlæge i Hellerup, var jeg som sagt enormt nervøs. Jeg var så bange for, at han ville skælde mig ud for ikke at have været til tandlæge noget før, og hvem ved, måske ville han som straf nægte mig en tandblegning? Jeg forsøgte at berolige mig selv – selvfølgelig ville han ikke gøre det. En tandblegning er jo trods alt gode penge for ham. Alligevel var det en klam hånd, der trykkede min Hellerup tandlæge i hånden. Han smilede og ledte mig ind i et rum.

Jeg startede med at fortælle, at jeg altså havde tandlægeskræk og til min overraskelse, bad han mig om at fortælle mere om det. Jeg fik forklaret det hele, og han var meget venlig og forstående. Han fortalte, at han selv havde været bange for tandlæger som barn, og at han var blevet tandlæge, for at han kunne undgå at gå til tandlæge selv. Det hjalp at snakke med ham, og jeg følte mig straks tryg.

Jeg forlod klinikken med en tid på tandblegning og følelsen af, at jeg havde valgt rigtigt, da jeg valgte min tandlæge i Hellerup.

Related posts

One Thought to “Tid til tandblegning hos min tandlæge i Hellerup”

  1. Jenni Larsen

    Det lyder godt nok som en god tandlæge. Håber det er blevet pænt efter tandblegningen?

Comments are closed.