Tøj med tryk: Hvor køber I jeres tøj med tryk henne?

Jeg er ked af at skulle indrømme det her, men jeg er ærlig talt meget desperat lige nu. Jeg har igennem længere tid været på udkig efter noget rigtigt fedt tøj med tryk, men jeg kan simpelthen ikke finde noget smart tryk overhovedet.

Hver evig eneste dag ser jeg mennesker med tøj med tryk, og jeg undrer mig virkelig meget over, hvor de køber deres tøj med tryk henne.

Jeg er faktisk så desperat, at jeg simpelthen har overvejet at stoppe nogle tilfældige mennesker på gaden og spørge om, hvor de har købt deres tøj med tryk henne. Sandheden er jo, at trykket må være lige for næsen af mig, siden alle går med det, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af, hvor det kan købes henne.

Jeg går rigtigt meget op i mode, og det går jo ikke, at en ægte fashionista som jeg ikke følger moden. Jeg har allerede fået et par spørgsmål om, hvorfor jeg ikke går med tryk, og fordi jeg syntes, at det var pinligt at sige, at jeg ikke vidste, hvor man kunne købe det henne, valgte jeg i stedet at sige, at jeg ikke syntes, at det var særligt pænt, og at det i virkeligheden slet ikke var moderne nok til mig.

Efter denne udtalelse vil det nok også virke lidt underligt, hvis jeg pludselig tropper op i tøj med tryk, og jeg bliver derfor nødt til at købe noget endnu mere revolutionerende tøj, hvis det på nogen måde skal give mening.

Nå men det er min egen fejl. Havde jeg dog bare sagt, at jeg ikke vidste, hvor man kunne købe det henne, havde jeg måske ikke haft dette problem lige nu, men det kan jeg jo ikke gøre om. Du er dog meget velkommen til at kontakte mig, hvis du kan fortælle mig, hvor jeg kan købe tøj med tryk henne.

Related posts

One Thought to “Tøj med tryk: Hvor køber I jeres tøj med tryk henne?”

  1. Trine

    Tøj med tryk kan du stort set købe overalt, men det afhænger jo meget af din personlige smag. Jeg køber fx mit tøj hos Xpress Tryk, fordi jeg synes, at de lavet noget fedt tryk.

Comments are closed.