Virksomhed tilbyder frokost til erhvervslivet.

Trænger din virksomhed til ny inspiration til frokosten?

 

Den mad vi indtager, er på mange måder vigtig for vores, hvordan vores dag forløber. Den mad vi indtager, har direkte indflydelse på facetter som energiniveau, koncentrationsevne, livskvalitet og generel tilfredshed. Derfor kan det være utroligt vigtigt at du får den rigtige og varierede kost, når du er på arbejde.

Det er de færreste virksomheder i dag, som ikke tilbyder en sund og varieret frokostordning for deres ansatte. Her kan virksomheden blandt andet sørge for, at få leveret maden udefra så den er klar til frokost – andre vælger at ansætte en kok til virksomheden. Uanset hvad, så er det utroligt vigtigt for medarbejdertilfredsheden og trivslen på arbejdspladsen, at der tilbydes en god og varieret frokost når man er på arbejde. Det er altså en god investering for enhver virksomhed, at give deres ansatte gode muligheder for, at få den rigtige og sunde alternativer til frokost.

Denne virksomhed specialiserer sig i, at tilbyde frokostordninger til erhvervslivet, og har et omfattende og stort antal af kvalitetskøkkener. Derfor er der også gode muligheder  for løbende at få varieret, hvad der tilbydes når det er tid til frokost. På deres hjemmeside er der gode muligheder for at se, hvilke former for frokost du kan bestille. Der er gode muligheder for at få skræddersyet den helt rigtige frokostordning for dig og dine kollegaer, og du kan endda prøve en gratis frokostordning i en dag, for at se om du og dine kollegaer er tilfreds med både kvalitet og udvalg. Virksomheden tilbyder firmafrokost i Storkøbenhavn, Nordsjælland, Aarhus, Silkeborg, Skanderborg, Herning og Horsens og dækker dermed et stort udsnit af Danmark. Priserne starter på 40 kr. pr. kurvert, og der er garanti for levering til tiden – ellers får du leveringen gratis. Yderligere har de en app, så du kan holde styr på frokostordningen.

Related posts