Virksomhedens kørselsregnskab er hurtigt klaret med Acubiz

Kørselsregnskab

De fleste virksomheder sender deres medarbejdere ud at køre, når de skal ud til kunder og samarbejdspartnere. Derfor er der i stort set alle former for virksomheder også et kørselsregnskab, der skal laves. Et kørselsregnskab består i al sin enkelhed i, at man kompenserer medarbejderen for de penge, vedkommende har lagt ud for kørslen, fx i form af benzin. Det at lave et kørselsregnskab og få det til at stemme er dog ikke altid helt enkelt. Det er ofte en tidskrævende og tung proces, som de fleste helst ville se sig helt fri for. Derfor kan det for mange virksomheder godt betale sig at investere i Acubiz, som er en app og et system, der gør det nemmere at lave kørselsregnskab. Idet man ellers kan bruge meget tid på sit kørselsregnskab, kan et smart system og en optimering af processen spare virksomheden en del penge.

Slip for irriterende papirarbejde

Når man har med medarbejderudlæg at gøre, er der ofte en masse papirarbejde, som skal ordnes. Det skyldes, at medarbejderen skal gemme kvitteringer, og regnskabsafdelingen skal få dem til at gå op. Når man har med blandt andet kørselsregnskab at gøre, vil man på normal vis ofte have en masse papirarbejde at lave. Det er både tungt og kedeligt at sidde med et kørselsregnskab i papir, og det øger også risikoen for, at man kommer til at lave fejl. Og er der lavet en fejl, bliver det først tidskrævende at skulle finde den og rette den. Derfor kan det for mange virksomheder godt betale sig at finde et alternativ, der gør det nemmere og hurtigere at lave et godt kørselsregnskab. Og med Acubiz bliver det nemmere for alle parter at udføre et kørselsregnskab.

App sikrer hurtigt kørselsregnskab

Acubiz er en app, som er kompatibel med stort set alle smartphones. Med det system har man altså altid sin app til kørselsregnskab og andre medarbejderudlæg lige ved hånden. Det gør det nemmere for både medarbejder og regnskabsafdeling at udføre et kørselsregnskab. I stedet for at holde styr på en masse kvitteringer og papirer, kan man nøjes med at indtaste tallene i appen. Hvor et almindeligt kørselsregnskab let kan tage 60 minutter at lave, behøver man her kun have 5. Og når man sparer tid i virksomheden, sparer man også penge. Derfor er Acubiz et oplagt valg, hvis man gerne vil optimere processen omkring kørselsregnskab.

Få en gratis demonstration

Hvis man ikke har kendskab til Acubiz, kan det være svært at forestille sig, hvordan en app kan gøre kørselsregnskab så meget bedre. Heldigvis kan man som virksomhed altid bestille en gratis demonstration af, hvordan systemet virker. Det giver et bedre indblik i systemet og i, hvordan det kan være med til at optimere hele processen omkring kørselsregnskab. Hvis man i virksomheden er træt af at bruge en masse spildtid på kørselsregnskab, kan man altså roligt få en gratis demonstration af Acubiz. Det kræver nemlig ikke meget kendskab til systemet, før man vil se, hvor mange fordele det blandt andet giver med kørselsregnskab. Hvis man vil spare tid og dermed penge på kørselsregnskab, er det altså et godt sted at starte.

Related posts